8. mai, 2017

Velkommen 2017 !

Hei alle sammen,

Det har buttet litt imot på dressuren til både Lady Gaga og Fingo. Særlig Fingo er en hard nøtt og hans ubendige lyst til å ta rypa gjør at han kanon-reiser og heldigvis er rypa raskere enn ham og kommer seg unna med Fingo etter. Gaga derimot, har forstått det hele og dette viste hun på Smøla i vinter og fikk sin 1.pr AK. Deilg å vite at til høsten er det VK som teller og jeg gleder meg til å stille i den manesjen igjen. Det har gått noen år nå etter at æraen av NJCHNMHh-11Juvel-En A tok slutt og det viser at det tar sin tid å bygge opp nye hunder til samme klasse som Ena. Lady Gaga minner faktisk svært mye på sin bestemor og jeg drømmer daglig om å se henne prestere på samme nivå og kan knapt vente til høsten.

Goldfinger (Fingo) har startet noen prøver i vinter med 0 resultat. Litt flaut er det siden han oppfører seg fint under trening men det ser ut til at han tilter helt i konkuranse med andre hunder. Denne koden må knekkes og Vegard, som har hovedansvar/eier, får en stor oppgave her. Det er viktig å få han i orden så fort som mulig siden han også har et fantastisk godt søk i beste fart og intensitet, det ville derfor være ekstra stort om også Fingo blir å se på våre VK konkuranser til høsten.

Må også nevne på denne bloggen at Lady Gaga nå har fått ny tittel, nemlig heter hun nå N UCH Lady Gaga av Vor-Point. Var på utstilling i helgen og fikk sitt 3. cert og dermed utstillingschampionat. Fint må det være for en Lady !!

 

Langevåg den 8 mai-17

Aslak