24. jul, 2018

Nytt kull fra Vor-Point

Så - endelig en nyhet å skrive om - nemlig at min NUCH Lady Gaga er drektig med Østagløttens Albin. Valpene ventes ca 15. august- 18. og allerede nå, 3 uker til nedkomst er Gaga tydelig på veg og dyrlegen konstaterte minst 5 valper.

Østagløttens Albin er en ung herremann og kvalifisert til Norsk Derby til høsten. Han er altså dokumentert av beste klasse, har A-hofter og er etter Jutevatnets Makker og Østagløttens Songa. Frode Stenerud som  har bevist sin kvalitet som oppdretter- det samme må også sies  om Ole Frøland som er oppdretter av Makker og bakom ligger min egen oppdrettede Wind Dancer Albin og som vil vites har nettopp han hatt stor betydning for utviklingen av vår norske pointer. Så skal jeg heller ikke stikke under stol at NMHh-11- NJCH Juvel-En A av Vor-Point som er mormor til Gaga og  NJCH Pointnics E I Point som farfar burde borge for at stamtavlen er representert med noe av det skarpeste vi har av genmateriale i  Norge i dag.

Jeg håper at det blir interesse av disse valpene og at aktive fuglehundfolk melder sitt ønske om en valp fra denne kombinasjonen. I så fall er det bare å ta kontakt med meg på tlf 95023210 eller aslak@ledertrends.no 

Langevåg den 24.07.18.

Aslak