9. feb, 2013

Tekst

FACEBOOK...

500 liker Norsk Pointer Klub !!! Hvem er disse som liker klubben vår? er det medlemmer ? håper det ! I så fall er det halvparten av våre 1000 medlemmer som liker klubben. Er det tilfredsstillende i så fall ?

Dette Facebook eventyret syns jeg lite om. NPK har ikke noe på facebook å gjøre - jeg savner vårt eget Forum hvor vi kunne skryte av hverandre, uttrykke glede over våre prektige hunder og medlemmers prestasjoner, kritisere hverandre når dèt er påkrevet, komme med innspill til de styrende i klubben - kort sagt være del av en levende klubb ! 

NPK er delt inn i distrikter med egne DR og styringsgrupper. Dette er en demokratisk og god måte å organisere klubben på HVIS styringsgruppen i hvert distrikt er aktiv. Dette vil fungere meget godt om hver og en DR driver sitt distrikt som "en klubb i klubben". I enkelte distrikt ser jeg at  dette skjer, særlig må jeg berømme OA for god og aktiv drift men det står nok en del igjen for flere andre distrikter. Jeg ønsker ikke å ramme noen med kritikk - men kanskje NPK er på et feil spor med sin tilknyting til Facebook ?

Igjen - jeg spørger kun, mitt kall er ei at svare !

Nyt den fine vinteren og opplev fjellets hvite vidder med din pointer 🙂.

Aslak