9. sep, 2013

Etter en lang og travel sommer ...!

Hei alle venner !

Det har vært en lang sommer med mye jobbing på vår nye hytte på Sula-fjellet. Jeg trodde at den skulle stå ferdig i løpet av juni men som ofte -- det tar dobbelt så lang tid som planlagt.

 

I denne perioden har min hjemmeside blitt skadelidende og mine hunder likeså. Apport-treningen til Trulte har hanglet og hun er like sikker på at hun IKKE skal lære dette som jeg er sikker på at hun SKAL. Vi står altså i en stillingskrig og nå står jakta for døren og jaktprøvene har alt startet uten vår deltagelse. 

 

Vel -. livet består av mer enn fuglehunder - jakt og jaktprøver. Hytte-bygging er slitsomt men også morsomt - ikke minst gir vår nye hytte forventning om gleder hvor hundene blir sentrale i treningen og søken etter den perfekte pointer. Med ryper bare noen hundre-meter fra hyttedøren - store vide sletter med stabil vind fra havet er det en drøm som nå nærmer seg oppfyllelse. 

 

Derfor denne "stillhet" fra min side i sommer. Jeg håper å kunne berette om stor framgang for mine hunder i tiden som kommer men aller først NÅ - RYPEJAKT MED POINTER !!!

 

Skitt jakt til dere alle 🙂.

 

Langevåg den 9. september -13.